Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 1. jedinica je prelepa. svaki put iznenadim devojke kada ih dovedem i sve su oduševljene. dvojka je ok zbog ogledala i velikog kreveta, jakuzi je malo izmešten i manji. dolazim opet , valjda će biti 7-8 put.

 2. Sve je super! Od kreveta, ogledala, muzike, latica, čokoladica, osvetljenja, đakuzija…. Privatnost zagarantovana. Za moj ukus tapete se ne uklapaju u ambijent, ali to su sitnice. Žena je oduševljena, poklon je supeo. Svi su zadovoljni. Ocena 4+ jer uvek može bolje. Pozdrav!!!!!

 3. Postoji u meni mnogo čežnji, mnogo težnji i još više želja neostvarenih snova, maštanja i sveta iz oblaka. Da li ću se ikada prizemljiti ne znam ni sama, a i ne želim. Želim uvek biti dete jer jedino tako mogu ponekad oprostiti suze u svojim očima. Zauvek samo tvoja malena… P.S. I naravno najbolje mesto u gradu 🙂 <3

 4. Predivno iznenađenje. Najbolji rođendanski poklon ikada… Volim te srećo i hvala ti za noć za pamćenje!

 5. E, žena me dovela, nisam ni znao gde idem. Čestitala nam je godišnjicu braka, na najlepši mogući način. Ženo moja LY

 6. Na najlepši, najudobniji i najbolji način ste se vi utisnuli u naš život! Nećemo zaboraviti! 🙂

 7. Po drugi put smo ovde i naravno opet smo se prelepo proveli, sve je u savršenom redu. Žao mi je samo što više osoba ne može da doživi ovo. Jer vas je teško naći i čuti za vas, pojačajte reklame. Nadam se da neće morati još godinu dana da prođe da bi moja voljena i ja došli. Ljubice, volim te!!!

 8. Ne znam kako da opišem ovaj osjećaj. Kao da si mi odključala dio duše za koji sam zaboravio da postoji. Ako bi mogao ja bi zamrznuo ovu noć i nebi pustio pustio sunce da se digne. Ali avion dolazi i život ide dalje, ali znam da ćemo se ponovo naći. Možda na moru, možda u gradu, možda u Alaski.

 9. Hvala mojoj ljubavi na predivnoj noći… srećna sam što te imam.. ti si moje sunce i moje blago.. Ovo je noć koja se pamti.. kao u raju 🙂

 10. Hvala ti za sve… Da te volim malo je reći… i znaj!… Hoću da ostarim s\’tobom. Volim te beskrajno!

 11. Sretan nam prvi rođendan. Hvala ti ljubavi za sve što činiš za mene, za svaki osmijeh koji mi izmamiš, za svaku riječ koju mi uputiš, za sjaj u očima koji imam kad sam pored tebe, za osjećaj sigurnosti koji imam kada sam u tvom zagrljaju, hvala ti ljubavi za sve… najljepša noć u mom životu pored najvoljenije osobe u mom životu… volim te Dado… više od sebe… sve si mi… sve bez tebe moj život ne bi imao smisla…

 12. Da te volim malo je reći , ti si moj par pod zvezdama, i ja ništa ne bih znala o sreći, da te još nisam pronašla…

 13. Ljubavi ti si najdivnija devojka na svetu (fantazija :-)))) Volim te malo manje nego što ti voliš mene.

 14. Ti si ono što je u meni probudilo najjača i najiskrenija osećanja. Ljubav za mene više nije neostvarena želja, naučila si me da volim i da budem voljen. Žao mi je, mnogo mi je žao što za nas više nema nade. Kaća zauvek ću te voleti!!!

 15. Srećan nam prvi rođendan. Prelep poklon za godišnjicu. Bilo je savršeno. Neću vam reći sve detalje :-)))

 16. Moja ljubav Dejan me je iznenadio i doveo na ovo predivno mesto. Deki hvala ti za svaki dodir, lepu reč i ovakav luksuz. Volim te najviše na svetu. Tvoja ženica Tanja.

 17. Da li će iko verovati da smo supružnici i možemo svima da preporučimo. Odlični ste, samo se više reklamirajte.

 18. Uz život se ne prilaže uputstvo… Svako to uradi najbolje što zna! Ma definitivno znamo 🙂 P.S. Najlepša strana ovog grada!

 19. Oh, her eyes, her eyes, make the stars look like they are not shining… Her hair, her hair, falls perfectly without her trying. She’s so beautiful, and I tell her every day. Yeah, I know, I know, when I compliment her she won’t believe me and it’s so, it’s so, sad to think that she doesn’t see what I see… Izvinite zbog rukopisa, uhvatilo me vino. Volim te, mazo, najviše na svetu. 3 godine! Sve pohvale za apartman ah, na sve ste mislili!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *