apartman djakuzi beograd

O apartmanu

Iznajmite Lux apartman sa đakuzijem

Apartman se nalazi u blizini Beogradske arene, u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 85/1a, na prizemlju u stambenoj petospratnici. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi veliki broj parking mesta. Klijentima je na raspolaganju 51 kvm. Krevet je 200 x 200 cm i 26 cm debljine tako da je odličan za odmor. Sva svetla u apartmanu se mogu prigušiti i tako u kombinaciji sa led osvetljenjem koje preliva boje daju idealan ambijent za odmor i relaksaciju.

Apartman poseduje tv, muzičku liniju, dvd plejer, mini bar, wireless internet i klima uređaj. Klijentima su na raspolaganju peškiri, papuče, pribor za jelo i piće, fen za kosu i sve ostale sitnice koje im mogu zatrebati u toku trajanja termina.

U mini baru se od pića može naći sledeće: aqua viva, knjaz miloš, coca cola, guarana, red bul, nes limenka, JP chenet malo crno i belo vino, heineken pivo, somersby, belo vino Kovačević i Radovanović kao i ferero kugle. Od šampanjaca imamo Henkel trocken, Jacob’s Creek I Fresita sa ukusom I sitnim komadićima jagode. 

Video i foto


 

Cene usluga

Pogledajte cene


Pišite nam

+381 65 800 15 15

Telefon za rezervacije i pitanja o slobodnim terminima

Pišite nam

Lokacija

Bulevar Arsenija Čarnojevića broj 85, stan 1A na prizemlju, blok 24


Vidi veću mapu