Pregled uslužnih paketa Spa Centra

Zašto Jacuzzi bazen?

Prosečno ljudsko telo se sastoji od 70% vode. Dok smo u obliku fetusa, taj procenat je 99%. Kada se rodimo voda čini 90% nas. Odrasli 70%. Duboka starost 50%.

Tokom najvećeg dela svog života – uglavnom postojimo kao voda! Sa gledišta fizike – ljudska bića su voda! Odnos sa vodom važi za sve narode i svakog čoveka. Živite životom punim uživanja. Vodu pijemo, njom se mijemo i relaksiramo. Vodu svi volimo. I ono što nam ona pruža. Čistoću i lakoću.

U našoj ponudi imamo za svakoga po nešto

Joy paket je za opuštanje u jakuzzi bazenu, s vremena na vreme, neka to bude Vaš trajni tretman sebe, razmazite se…

Romantic paket – ostavite partnera bez daha za posebne prilike kao što su: godišnjice, rođendani, prva bračna noć ili neki drugi specijalni datum. Uz latice ruža, sveće, nežnosti, romantičnu muziku i flašu dobrog pića osećaj će biti ono što se pamti.

Night paket je predviđen za one koji vole da uživanje traje i traje i traje… Nezaboravna uspomena koje ćete se sećati dugo. I želeti njen nastavak i ponavljanje…

Night i Romantic paket je kombinacija Night i Romantic paketa. Upotpunite ceo doživljaj, uživajte celu noć.

Lux paket, kao što mu ime i govori, predstavlja vrhunac naše ponude. Uz flašu Moët šampanjca ili Baileys-a, korpu svežeg tropskog voća, ekskluzivnu posteljinu i razne druge detalje koje smo pripremili za Vas osećaćete se kraljevski. Priuštite sebi najbolje.

Exotic paket je namenjen onima koji bi s vremena na vreme hteli na neuobičajen način da iznenade voljenu osobu. Trbušna plesačica koja pleše samo za Vas i partnera uz odličnu ambijentalnu muziku. Doživite nešto novo.

Prva bračna noć je pravi paket za tek uzete mladence. Apartman je ovom prilikom upotpunjen najsitnijim detaljima koji će prvu bračnu noć učiniti savršenim završetkom jednog predivnog dana.