Poklon vaučeri

Razmišljate šta bi ste mogli da poklonite partneru, članu porodice, prijatelju ili poslovnom saradniku? Naš poklon vaučer je idealan za sve prilike. Budite originalni i jedinstveni. Učinite nekoga specijalnim jednim gestom. U ponudi imamo više kartica koje možete popuniti i pokloniti, u zavisnosti od toga u kakvom ste odnosu sa tom osobom.

Kada dajete nekome prema kome gajite posebne emocije

Kada dajete poslovnom partneru

Kada dajete nekome za prvu bračnu noć

Ukoliko želite da svoje zaposlene motivišete ili nagradite, spa tretmani u našem centru su pravi pokretački impuls. Odlična nagrada za sav trud koji je zaposleni tokom određenog perioda uložio radeći u dobrobit Vaše firme. Ukoliko uzimate vaučere za više zaposlenihcene su stvar dogovora.

Izbor paketa ili kombinacije paketa čini da imamo zaista lepo iznenađenje za svakoga. Imate ideju? Maštoviti ste? Predložite!

Mi smo tu da ispunimo Vaše želje i da Vaš dar učinimo posebnim za Vašu specijalnu osobu!

Spa Intimo centar je mesto gde volite sebe. I druge.

Poklonite voljenima i dragima privatni spa!

Kome poklanjate gift relax spa? Voljenoj osobi i sebi, sestri, bratu (za rođendan, za poseban događaj, za dan kada želite da su oni posebni). Prijatelju, prijateljici (za dan kada su radosni – podržite ih u tome, za dan kada su tužni – da ih razveselite i podignete im raspoloženje). Supruzi, suprugu (za trenutke ničim izazvane ili baš zbog izazovnosti magije, da evocirate trenutke nekadašnjih malih i velikih euforija). Kolegi, koleginici (za rođendanski poklon /više Vas participira u ceni, a osoba nosi jedinstven doživljaj iz spa centra, ostaje joj divna emocija u trajnoj memoriji/). Nekom „specijalnom“

Vi ste za nas izuzetni, kao i svaka Vaša želja. Našom uslugom ćete biti prezadovoljni. Važno nam je da nam prvi put prepustite poverenje. Mi znamo da cenimo kupca. Da Vas uputimo na nas i nakon toga da sarađujemo dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.