Volite romantiku. Uživate dok gledate voljenu osobu kako se raduje Vašim znacima pažnje kojima je s vremena na vreme iznenadite. Nekada su to sitnice a nekada nisu. Zavisi od prilike. I povoda. Ispunjava Vas njena sreća. Tu posebnu osobu želite istinski da usrećite za rođendan, godišnjicu, specijalan datum…. Možda samo želite da je zaprosite. Naš Romantic paket će učiniti da san postane stvarnost.

Ceo apartman je ovom prilikom uređen u romantičnom maniru. Još na ulazu će Vas dočekati prigušena svetla uz veliki broj sveća koji zajedno celom prostoru daju nezaboravan izgled. Latice ruža rasute po podu, a na francuskom ležaju, srce. I slatkiš u njegovom centru. Podseća Vas na nekoga?

Neka veče počne sa flašom odličnog šampanjca ili vina po izboru. Dok grickate bademe u pozadini se čuje romantična strana muzika koju smo pažljivo odabrali baš za Vas. Uživate u Vašem ličnom spa centru sa osobom do koje Vam je najviše stalo i to u potpunoj intimi. Šta se može uporediti sa time?

Kako bi osećaj bio potpun i apsolutno sva čula uživala u doživljaju, arome mirisnih štapića koje se blago šire po prostoru Vam golicaju nozdrve.

Slobodno otvorite oči, ovo nije san.

romantic-1

„Volim život zato što mi je podario tebe. Volim tebe zato što si ti moj život“